BIST9.772,31%0,52
USD32.5408%-0.08
EURO34,9709%0.34
ALTIN2.435,43%0.51
Gündem

Bir program üzerinden fitne arayan ve Akit Medya'ya çatan çevrelere tokat gibi cevap!

Geçtiğimiz günlerde Akit TV ekranlarına konuk olan Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu üzerinden fitne yapmak isteyen bir grup sözde medya kuruluşu ve sözde gazeteciler Akit TV üzerine gelmeye çalıştılar. Akit TV Ana Haber sunucusu ve Akit TV Haber Koordinatörü Muharrem Coşkun ise bu kişilere tokat giibi cevap verdi.

Abone OlGoogle News
23 Mayıs 2020 19:36

Geçtiğimiz günlerde Akit TV ekranlarına konuk olan Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu üzerinden fitne yapmak isteyen bir grup sözde medya kuruluşu ve sözde gazeteciler Akit TV üzerine gelmeye çalıştılar. Akit TV Ana Haber sunucusu ve Akit TV Haber Koordinatörü Muharrem Coşkun ise bu kişilere tokat giibi cevap verdi. 6 Mayıs tarihinde bir televizyon programında Ahmet Davutoğlu'nun konuştuğunu ifade eden Muharrem Coşkun, "Türkiye'de iktidarı savunan medya kuruluşları Ahmet Davutoğlu'nu ekranlara çıkaramazlar demilerdi. Evet biz Akit Medya olarak milli iradenin yanındayız ve milletein seçtiği iktidarın yanındayız." şeklinde konuştu.

Farklı isimleride Akit TV ekranlarında ağırladıklarını vurgulayan Coşkun konuşmasına şu şekilde devam etti: "Abdullatif Şener, Türker Ertürk, Rıza Zeryurt ve muhalif meslektaşlarımızda Akit TV stüdylarına geldi. Medya çok sesli olmalı. Hep buna inandık ve bu niyetle daha önceden Ahmet Davutoğlu Beyefendiyi defalarca programlarımıza çağırarak kendisini davet ettik. Bizzat kendin buyurun Ahmet Hocam ekranlarımız size açık buyrun gelin dedim. Sağolsun o da açık yüreklilik göstererek programımıza konuk oldu. Şunu kabul ediyrum gazetecilik açısından program dörtdörtlük müydü. Elbette hayır benim içimede sinen tam bir istediim gibi program olmadı. Ancak her canlı yayında olduğu gibi programların bazen eksileri bazen fazlaları oluyor." 

Programın fazlasıyla heyacanlı olduğunu ve zaman zaman seslerin yükseldiğinin altını çizen Muharrem Coşkun, Ahmet Davutoğlu'nun abileri olduğunu söyleyerek konumasına şu şekilde devam etti: "Ahmet Davutoğlu dışarıdan birisi değil ki ailemizden birisi. Vakıun bunu neden söyledim çünkü program bittikten sonra Ahmet Davutoğlu ile beraber fotoğraf çekindik. Sayın genel başkan kendileri bizzat buyrun diyerek aile fotoğrafını ölümsüzleştirdik. Buradan Ahmet Hoca kırgın veya küs ayrılmadı." Program bittikten sonra bazı kesimler tarafından Ahmet Davutoğlu ile Akit Medya Grubu'nun arasını açmak istediklerinin altını çizen Muharrem Coşkun, fitne sokmak için yazmaya baladıklarını vurguladı. 

Bunları deşifre etmek gerektini ifade eden Coşkun, bunlardan bir tanesinin zamanında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın basın danışmanı olan Kemal Öztürk olduğunu belirtti. Muharrem Coşkun: "FETÖ'nün tetikçilerinden olan Said Sefa bizi eleştiren bir diğer isim. Terör gruplarının sesi olan Birgün gazetesi ise kendince Akit TV'ye ve Ahmet Davutoğlu'na çakmaya çalışmış. Zaten Adem Yavuz Aslanı söylemeye gerek yok. FETÖ'nün yayın yönetmenliğine kadar yükselmiş isim. Neden bu örnekleri verdim. Ahmet Davutoğlu bizim büyüğümüz ve bizim camiamızın insanı. Bu stüdyoda açık yüreklilikle sruı soruldu Ahmet Davutoğlu'da açık yüreklilikle cevap verdi. Bir aile içerisinde nasıl ki tartışma yaşanıyorsa bizimde içimizde tartışma oldu." şeklinde konuştu. 

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar