BIST9.079,97%3,10
USD32.3472%0.17
EURO35,1082%0.11
ALTIN2.309,26%1.39
Ekonomi

Ev almak isteyenler dikkat: Emlak Konut GYO’dan büyük fırsat

Emlak Konut GYO, Türkiye'nin yarınlarına ve ekonomisine olan güveninin göstergesi olarak yeni bir kampanyaya daha imza atıyor.

Abone OlGoogle News
03 Haziran 2020 17:52

Türkiye’nin en büyük gayrimenkul yatırım ortaklığı şirketi Emlak Konut GYO, “Hayallerini Erteleme Türkiye” sloganıyla bir ilke daha imza atıyor.  Yüzde 5 peşinatla ve yüzde 10 indirimle ev sahibi olabileceğiniz kampanyada, taksit ödemeleri üçüncü yılda başlıyor.

Emlak Konut GYO, bugüne kadar olduğu gibi şimdi de ev sahibi olmak isteyenler için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu hedefle başlatılan yeni kampanya, yaşamın başladığı teslime hazır ve yapımı devam eden projeleri kapsıyor. Sınırlı süre için geçerli olan bu fırsat; İstanbul, Ankara, İzmir, Kocaeli, Konya, Denizli ve Niğde’de yer alan Emlak Konut GYO’nun tüm projelerinde ev sahibi olma olanağını sunuyor.

“Ülkemizin gücüne güveniyoruz, çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz”

Covid-19 salgını ile mücadele sürecinde gerekli önlemleri alarak çalışmalarını hız kesmeden sürdürdüklerini belirten Emlak Konut GYO Genel Müdürü Hakan Gedikli, şunları aktardı:

“Dünya çapındaki Covid-19 salgını nedeniyle kritik bir dönemden geçiyoruz. Ülkemiz bu dönemi, aldığı etkili kararlar ve güçlü sağlık altyapısıyla başarılı şekilde yönetiyor. Alınan önlemler ve vatandaşlarımızın duyarlı yaklaşımıyla yeni normale geçiş yapıyoruz.   

Emlak Konut GYO olarak, ülkemizin yarınlarına güveniyoruz ve çalışmalarımızı kararlılıkla, hız kesmeden sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızın bize olan güvenini hissediyoruz. Bu güvenin verdiği azim ve inançla “Hayallerini Erteleme Türkiye” diyor ve ev sahibi olmak isteyen vatandaşlarımızın hayalini mümkün hale getiriyoruz.

Hayata geçirdiğimiz her projemizde sağlam, güvenli, sosyal alanları ve yeşilin farklı tonları ile bütünleşen yaşam alanları sunuyoruz. Emlak Konut olarak insan ve çevre odaklı mekanlar tasarlamaya, hayata geçirmeye devam edeceğiz.

Kampanyanın detaylarını da şu şekilde özetleyebiliriz; taksit ödemelerine 3.yılda başlayan vatandaşlarımız, yüzde 5 peşinatla ve yüzde 10 indirimle ev sahibi olabiliyor. Örneğin, 500.000 TL değerindeki eve yüzde 10 indirimle, 450.000 TL’ye sahip oluyorlar. Bu indirimli fiyat üzerinden sadece yüzde 5 peşinat, yani 22.500 TL ödeyerek isterlerse hemen evlerine taşınabiliyorlar. Taksit ödemelerine ise üçüncü yılda başlıyorlar. Üçüncü yılın başında yüzde 15’lik yani 67.500 TL ara ödeme yapılıyor ve taksit ödemeleri başlıyor. Kampanyamızla ilgilenen ve ev sahibi olmak isteyen tüm vatandaşlarımız web sitemizden, çağrı merkezimizden ayrıntılı bilgi alabilir veya gerekli tüm tedbirleri aldığımız satış ofislerimizi ziyaret edebilirler.

"Bu büyük fırsatın vatandaşlarımız tarafından ilgiyle karşılanacağına inanıyoruz.”

Emlak Konut GYO’nun 26 projesinde sınırlı süre için geçerli olan bu büyük fırsat; İstanbul, Ankara, İzmir, Kocaeli, Konya, Denizli, ve Niğde’deki projeleri kapsıyor. Farklı metrekarelerde daire seçeneklerine sahip olan projeler, sağlıktan eğitime, spor ve alışveriş alanlarından güvenliğe günlük yaşamın her alanında ihtiyaçları karşılıyor.

Kampanyaya dahil olan projeler:

Avangart İstanbul
Avrupark Hayat
Başkent Emlak Konutları
Büyükyalı İstanbul
Cer İstanbul
Düşler Vadisi
Ebruli Ispartakule
Evora İzmir
Evora Denizli
Gebze Emlak Konutları 3. Etap
Göl Panorama Evleri
İdealist Cadde
İstmarina
Karat 34
Koordinat Çayyolu
Köy Zekeriyaköy
Merkez Ankara
Nidapark İstinye
Nidapark Küçükyalı
Niğde Emlak Konutları
Temaşehir Konya
Tual Adalar
Tual Bahçekent
Semt Bahçekent
Validebağ Konakları
Yeniköy Konakları İstanbul

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar