BIST9.645,02%-0,50
USD32.5505%-0.01
EURO34,8931%0.09
ALTIN2.434,31%0.17
Eğitim

Müge Anlı'daki İkranur Tirsi olayından son dakika gelişmesi: İkranur Tirsi'nin ölüm sebebine yönelik iddialar gündeme oturdu!

Müge Anlı'da bir süredir işlenen ve kısa süre içerisinde ölüm haberi gelen İkranur Tirsi hakkında son dakika haberleri peş peşe geliyor. Giresun'un Bulancak ilçesine bağlı İcilli köyünde 4 gündür süren arama çalışmalarının ardından ölüm haberi gelen İkranur Tirsi'nin ölüm sebebine ilişkin çeşitli iddialar ortaya atıldı.

Abone OlGoogle News
01 Temmuz 2020 12:09

Tüm Türkiye'nin gündemine oturan minik İkranur Tirsi'nin ölümüne ilişkin son dakika haberleri peş peşe geliyor. Yapılan ilk incelemede küçük kızın üzerindeki elbiselerde hiçbir yıpranma ve yırtık tespit edilemezken, kulağındaki küpe ve ayakkabılarının dahi üzerinde olduğu belirlendi. Ancak Müge Anlı canlı yayınında konuya ilişkin son dakika detaylar yakından incelenirken pek çok iddia da ortaya atıldı. 7 yaşındaki bir çocuğun dereye yani öldüğü yere kadar tek başına yürüyemeceği, annesinin düşmanlarının intikam amaçlı yaptığı, pedofili iddiası, köyden tanıdık birilerinin öldürdüğü gibi pek çok detayın üzerinde durulurken küçük kızın ölümüne ilişkin detaylar araştırılmaya devam ediliyor.

İKRANUR TİRSİ ÖLDÜRÜLDÜ MÜ? İDDİALAR TEK TEK GELİYOR!

İlçenin İcilli köyünde 5 gün önce sığır otlatmakta olan amcasının yanına gitmek için arkadaşlarından ayrılan ve bir daha kendisinden haber alınamayan İkra Nur Tirsi'nin (7) cansız bedenine dün saat 14.00 sıralarında evinden 7 km uzaklıkta Adaköy Deresi kenarında bulundu. Olay yerinde yapılan ilk incelemede küçük kızın üzerindeki elbiselerde hiçbir yıpranma ve yırtık tespit edilemezken, kulağındaki küpe ve ayakkabılarının dahi üzerinde olduğu belirlendi.

Kamelyada otururken kız çocuğu çığlık sesini üç kez duyduğunu ifade eden İbrahim Gündoğdu, minik İkranur'un kaybolduğu dakikalarla aynı anda o sesi duyduğunu ifade etti. Aynı zamanda sesin geldiği yeri de ekiplere gösteren görgü tanıdığı jandarma ekiplerine ihbarda bulunurken bölgeye giden ekipler erkek botu izi buldu.

"Benimkisi Ahmetli köyü merkez sesin geldiği gel bulunduğum yer ile sesin geldiği yer arasında 1,5 km var." diyen isim saat 8 civarı çığlık sesi duyduğunu söylemesinin üzerine Müge Anlı, en önemli delillerden bir tanesinin bu saat dilimi olduğunu sözlerine ekledi.

Öte yandan Müge Anlı canlı yayınında minik İkranur'u dere yatağına kimin ya da kimlerin götürdüğü araştırılırken küçük kızın oraya tek başına gidemeyeceğinin de vurgusu yapıldı.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar