BIST9.716,77%-0,05
USD32.5653%0.09
EURO34,9467%-0.07
ALTIN2.438,12%0.08
Dünya

İsrail askerlerinin kör ettiği çocuğun davası kapandı

İşgalci İsrail askerlerinin başından vurduğu çocuk gözünü kaybetti: Soruşturma kapatıldı

Abone OlGoogle News
04 Aralık 2020 18:09

İsrail'in akılalmaz canavarlığı devam ediyor. İşgal altındaki Kudüs'te şubat ayında İsrail askerlerinin açtığı ateş sonucu Filistinli bir çocuğun gözünü kaybettiği olayla ilgili soruşturma kapatıldı. İşgalci askerler 15 Şubat'ta İseviyye mahallesine baskın düzenlemiş, Filistinliler de baskına tepki göstermişti. Bu sırada 9 yaşındaki Malik İsa İsrail askerlerinin açtığı ateş sonucu başından yaralanmış ve sol gözünü kaybetmişti.

İsrail merkezli Walla internet sitesinin haberine göre, İsrail Adalet Bakanlığına bağlı soruşturma birimi, Kudüs'ün İseviyye mahallesinden 9 yaşındaki Malik İsa'nın dosyasını kapattı.

Haberde, İseviyye mahallesinde yaşanan olayla ilgili hiçbir asker aleyhinde suç duyurusunda bulunulmayacağı kaydedildi. Filistinli çocuğun ailesi ise soruşturmanın kapatılması kararına ilişkin henüz bir açıklama yapmadı.

İsrail askerleri, 15 Şubat'ta İseviyye mahallesine baskın düzenlemiş, Filistinliler de baskına tepki göstermişti. Bu sırada 9 yaşındaki Malik İsa İsrail askerlerinin açtığı ateş sonucu başından yaralanmış ve sol gözünü kaybetmişti.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar