BIST9.685,41%0,42
USD32.5126%-0.13
EURO34,8032%-0.17
ALTIN2.427,83%-0.09
Dünya

Netanyahu bile şaşırdı: BAE malları görüntülendi

İsrail tarım ürünlerinin ilk sergisi, Dubai'deki "Sebze ve Meyve Pazarı'nda" görücüye çıktı.

Abone OlGoogle News
17 Kasım 2020 14:13

İsrail tarım ürünlerinin ilk sergisi, Dubai'deki "Sebze ve Meyve Pazarı'nda" görücüye çıktı. Netanyahu'nun Sözcüsü Ofir Gendelman sergiyi "barışın meyvelerinden" biri olarak değerlendirdi ve ekledi: "En iyi ve en lüks İsrail meyve ve sebzeleri şu anda BAE mağazalarında ve pazarlarında satışa sunuldu. Bu ürünleri İsrailli çiftçilerin ürünlerini Emirliklere ihraç etmelerine olanak sağlayan anlaşmanın ardından satmaya başlattık. Barışın meyvelerini topluyoruz."

İsrail'deki tarım ürünlerinin ihracatında uzmanlaşmış Carmel Agrixco Company'nin Başkanı Shlomi Vogel, "İsrail'den BAE pazarlarına taze tarım ürünlerinin ihracatı, coğrafi yakınlık ve ürünleri doğrudan BAE pazarlarına hızlı bir şekilde aktarma yeteneği sayesinde büyük bir avantaja sahip" ifadelerini kullandı.

NETANYAHU BİLE ŞAŞKIN

Başbakan Benjamin Netanyahu, geçtiğimiz günlerde yaptığı konuşmada normalleşmenin faydalarını şöyle sıralamıştı: "BAE'den gelen gemiler, Hayfa limanında yüklerini boşaltıyor. Şu anda İsrailli işadamlarından oluşan resmi bir heyet orada, Dubai'de İsrail bayrağını taşıyan tarım ürünleri BAE pazarında satılıyor. "

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar