BIST9.693,46%1,77
USD32.5355%0.02
EURO34,7190%0.09
ALTIN2.499,53%0.61
Dünya

Bomba gelişmeyi Paşinyan duyurdu! Ermenistan ordusunun kritik ismi öldürüldü

Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan, Ermenistan ordusunda Albay olarak görev yapan Vahagn Asatryan'ın öldürüldüğünü açıkladı.

Abone OlGoogle News
15 Ekim 2020 10:56

27 Eylül’de Ermenistan’ın sivil yerleşim yerlerine saldırı düzenlemesi sonrası işgal altındaki toprakları azad etmek için operasyon başlatan Azerbaycan, düşman ordusuna ağır kayıplar verdirmeye devam ediyor.

Ermenistan ordusu eriyor

Operasyonlar kapsamında Ermenistan ordusunun zırhlı birlikleri, topçu ve savunma birlikleri darmadağın edilirken, birçok askeri de öldürüldü. Azerbaycan’ın kararlı ve haklı operasyonları neticesinde geri çekilmeye başlayan Ermenistan ordusu önemli bir kayıp verdi. Gelişmeyi ise Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan duyurdu.

Kritik isim öldürüldü

Resmi Facebook hesabından açıklama yapan Paşinyan, Ermenistan ordusunda Albay olarak görev yapan Vahagn Asatryan'ın öldürüldüğünü doğruladı. Yaklaşık 1 saat önce paylaşım yapan Paşinyan, Asatryan’ın Azerbaycan’ın 2 gün önce düzenlediği bir operasyonda öldürüldüğünü açıkladı.

Öte yandan Azerbaycan'ın haklı operasyonlarının 'Türk-Azerbaycan saldırganlığı' olduğunu iddia eden Paşinyan, ölen Albayın milli kahraman ilan edilmesi adına Cumhuriyet Başkanına dilekçe verdiğini de belirtti.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar