BIST9.595,90%-0,92
USD33.9919%37.8367
EURO37,8407%44.8468
ALTIN2.818,37%0.31
Dünya

Soykırımcı İsrail Gazze'de 5 bölgeye bomba yağdırdı: Çok sayıda Filistinli şehit oldu

Soykırımcı İsrail'in Gazze Şeridi'ne yönelik başlattığı havadan, denizden ve karadan saldırılar 337 gündür aralıksız devam ediyor. İşgalci İsrail ordusunun cuma sabah saatlerinden bu yana Gazze'nin çeşitli bölgelerinde düzenlediği saldırılarda 37 Filistinli şehit oldu.

Abone OlGoogle News
07 Eylül 2024 10:11

İşgalci İsrail güçlerinin Gazze Şeridi'nin çeşitli bölgelerine kara, hava ve denizden yürüttüğü saldırılar, ardında ölü ve yaralıların yanı sıra büyük yıkımlar bırakarak 337. gününde sürüyor.

İSRAİL'İN GAZZE ŞERİDİ'NE SALDIRILARINDA SON 24 SAATTE 37 FİLİSTİNLİ ŞEHİT OLDU

İsrail ordusunun cuma sabah saatlerinden bu yana Gazze Şeridi'nin çeşitli bölgelerinde düzenlediği saldırılarda 37 Filistinlinin şehit olduğu bildirildi.

Filistin resmi haber ajansı WAFA'nın haberine göre, cumartesi gece yarısından kısa süre sonra Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki Cibaliya bölgesinde yerinden edilmiş Filistinlilerin çadırlarının bulunduğu Halime es-Sadiya Okulu'na insansız hava aracıyla yapılan füze saldırısında 8 kişi şehit oldu, 15 kişi yaralandı.

İsrail'in Nuseyrat Mülteci Kampı'nın batısındaki bir evi hedef aldığı saldırıda da hayatını kaybeden 5 kişinin cenazeleri El Aksa Şehitleri Hastanesine getirildi.

İsrail güçlerinin yoğun bombardımanına uğrayan Zeytun Mahallesi'nin güneydoğusundaki bölgelerde de büyük patlamalar meydana geldi.

Han Yunus'un güneyindeki Kau'l-Kureyn bölgesinde de bir evin vurulması sonucu şehit olan ve yaralananlar oldu.

İsrail'in Gazze kentinin batısındaki En-Nasr bölgesindeki bir apartmanı hedef aldığı saldırıda da aralarında çocukların da bulunduğu çok sayıda kişi şehit oldu.

İsrail'in Gazze Şeridi'nde cuma sabahından bu yana süren saldırılarında en az 37 kişi şehit oldu.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar