Bahçeli: Ekonomi yönetimine güveniyoruz

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM'deki grup toplantısında konuştu.

Konuşmasına ekonomiyi överek başlayan Bahçeli, Cumhurbaşkanlığı kabinesinin yanında olduklarını ve ekonomi yönetimine güvendiklerini söyledi.

"ENFLASYONUN TEK HANEYE GERİLEYECEK"

Enflasyonun sorun olduğunu kabul eden Bahçeli, tek haneye ineceğine inandığını da ifade etti: "Enflasyon her insanımızı haklı olarak rahatsız etmektedir. Gelir dağılımı adaletsizliği canımızı sıkan bir başka olumsuzluktur. Enflasyonla mücadele kesintisiz sürmektedir ve desteğimiz tamdır. Enflasyonun tek haneye gerileyeceğine inancım tartışmasızdır."

SAĞLIK BAKANI'NA SAHİP ÇIKTI

Yenidoğan çetesine ilişkin konuşan ve Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu'na sahip çıkan Bahçeli, şunları söyledi: "Adli süreç zamanında işletilmiş, hastaneler zamanında mühürlenmiştir. Sağlık Bakanı'nın istifasını istemek hangi akla hizmettir? Sağlık alanındaki ilerlemeleri karalamak kimlerin tertibidir? Olayı anında istismar etmek, siyasete pervasızca malezeme yapmak ahlaksızlık değil midir? Sağlık Bakanı'nın istifasını isteyenlerin bebeklerin hakkına sahip çıkmak gibi bir gündemi yoktur. Bunların işleri güçleri nifak."