FETÖ elebaşı Fetullah Gülen öldü

Terör örgütü lideri Fetullah Gülen'in öldüğüne dair iddialar sosyal medya gündemine bomba gibi düştü. Haberi yapanlar da FETÖ'nün kendi yayın organı oldu. Terörist başının yeğeni Ebuseleme Gülen de şahsi hesabından yaptığı açıklamada Gülen'in ölüm haberini doğruladı.

ÖRGÜT İÇİ ÇEKİŞMELER SÜRÜYORDU

Fetullah Gülen, son yıllarda ciddi sağlık sorunları yaşıyordu. Terörist başına yakın isimler tarafından ölüm haberlerine karşın sağlıklı olduğuna ilişkin paylaşımlar yapılıyordu. Bu görüntülerde bile Gülen'in morarmış suratı dikkat çekiyordu. 

Öte yandan örgüt içinde çıkan kavgalar da kamuoyu tarafından yakından takip ediliyordu. Gülen'in konutunun gizlice değiştirilmesi, sık sık hastaneye kaldırılması konuşuluyordu. 

Son dönemde örgüt içindeki kavga ve çekişmelerin, Gülen'in ölümü ile birlikte ne olacağı, örgütte parçalanmalara sebep olup olmayacağı merak konusu.

RESMİ AÇIKLAMA BEKLENİYOR

Ölüm haberinin kesin olup olmadığına dair resmi bir açıklama bekleniyor.

YEĞENİ DE DOĞRULADI

Fetullah Gülen'in yeğeni Ebuseleme Gülen de kendisine ait sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile ölüm haberlerini doğruladı.

FETÖ ELEBAŞI GÜLEN ÖLDÜ

FETÖ terör örgütüne yakın yayın organı Herkul adlı internet sitesinin sosyal medya hesabı X’te yapılan açıklamada örgüt lideri Gülen'in öldüğü, defin işlemleri ile ilgili ayrıntılı bilginin kamuoyu ile paylaşılacağı yer aldı.