BIST9.687,96%1,72
USD32.5904%0.19
EURO34,8568%0.49
ALTIN2.498,60%0.57
Aktüel

Koronavirüsün bitmesi için gözyaşı dökerek dua etti

Gaziantep'te koronavirüs vakalarının artmasına rağmen çarşıda yoğunluk yaşanmaya devam ediyor. Özellikle sosyal mesafe kuralının hiçe sayıldığı çarşıda alışveriş yapan, Mehmet Yılmaz isimli vatandaş koronavirüsün bitmesi için gözyaşı dökerek dua ettiğini ifade etti.

Abone OlGoogle News
30 Kasım 2020 14:03

Gaziantep'te halk, çarşıların bulunduğu Karagöz ve Gaziler caddelerinde sosyal mesafe kuralına uymadan alışveriş yapmayı sürdürüyor. Yoğunluğun gözlendiği caddelerde birçok kişi, maskelerini çene altında tutarken, polis ekipleri de vatandaşı tedbirlere uymaları konusunda sık sık uyarıyor. Bazı kişilerin yasak olmasına rağmen insan yoğunluğunun olduğu yerlerde maskeyi indirerek, sigara içtiği de gözlendi.

"Her gün Allah'a dua ediyorum"

Vatandaşlar, genel olarak alınan tedbirlerin kendileri için iyi olduğunu ve daha da artırılması gerektiğini belirtti. Şanlıurfa’dan Gaziantep’e tedavi olmak için gelen Mehmet Yılmaz ise alışveriş yaptığı caddede gözyaşı dökerek, “Koronavirüsün ne zaman biteceğini bilmiyoruz. 3 ay, 5 ay ne kadar sürecek bilmiyoruz. Bu virüsün bitmesi için her gün Allah’a dua ediyorum” dedi.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar