BIST9.079,97%3,10
USD32.3319%0.12
EURO35,0629%-0.03
ALTIN2.308,32%1.35
Aktüel

Lüks araçta korkunç olay: 3 ölü

Antalya'da emlak alım satımı yapan 3 kişinin alacak anlaşmazlığı, 3 kişinin ölümüyle sonuçlandı. Nihat Taşardı konuşmak için bindiği lüks cipteki Mehmet Ateş ile Mustafa Tepe'yi tabancayla başından vurduktan sonra kendi başına da ateş etti.

Abone OlGoogle News
25 Kasım 2020 16:10

Olay, saat 12.45 sıralarında, Esentpe Mahallesi Şahinbey Caddesi üzerinde meydana geldi. Emlak alım satım işiyle uğraşan Nihat Taşardı, aynı işi yapan ve aralarında anlaşmazlık bulunan Mehmet Ateş ve Mustafa Tepe’nin bulunduğu lüks cipe bindi. Seyir halindeki cip, Şahinbey Caddesi üzerinde sağda durdu.

Araçta tartışan üçlüden arka koltukta oturan Nihat Taşardı, sürücü koltuğundaki Mustafa Tepe ile sağ ön koltukta oturan Mehmet Ateş’in başına tabancayla ateş etti. Taşardı, ardından kendi başına da bir kez ateş etti.

Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin incelemesinde, Nihat Taşardı ile Mustafa Tepe’nin olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.

Ağır yaralı Mehmet Ateş ise ambulansla Kepez Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Ateş, hastanede müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Ölenlerin durumu öğrenip gelen yakınları, sinir krizi geçirdi. Olay yerindeki cenazeler, incelemelerin ardından otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu’na götürüldü. Polis, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı. (DHA)

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar