BIST9.079,97%3,10
USD32.3483%0.17
EURO35,1089%0.11
ALTIN2.307,62%1.32
Aktüel

Yedigöller' e gelen tatilcilere sürpriz engel! Yollar kapatıldı

Bolu'dakiYedigöller Milli Parkı'na gezmek için yola çıkanlar kar yağışı ve buzlanma nedeniyle trafik kapatılınca tatilciler geri dönmek zorunda kaldılar. Kapatılan yol için Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekipleri, "Yedigöller Milli Parkı, yoğun kar yağışı sebebiyle siz değerli vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği için trafiğe kapatılmıştır." uyarı tabelası koydu.

Abone OlGoogle News
22 Kasım 2020 15:24

Her yıl yüzbinlerce turisti ağırlayan Yedigöller Milli Parkı'nda kar yağışı etkili oldu. Kar yağışıyla birlikte soğuk havanın da etkisiyle yol üzerinde buzlanma meydana geldi. Özellikle sonbaharda Türkiye'nin her yerinden binlerce turisti ağırlayan Yedigöller Milli Parkı'na gitmek isteyenler yolda kaldı.

Yüzlerce tatilci geri dönmek zorunda kaldı

Dik rampaların bulunduğu zorlu yolda buzlanma nedeniyle araçlar ilerleyemedi. Tatilciler, Yedigöller'in eşsiz manzarasını göremeden geri dönmek zorunda kalırken yol üzerinde sonbahar manzaralarıyla fotoğraf çekinmekle yetinebildi.

Jandarma ekipleri Yedigöller yolunun girişini kapatarak araçların geri dönmesini sağladı. Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekipleri de yol üzerine "Yedigöller Milli Parkı, yoğun kar yağışı sebebiyle siz değerli vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği için trafiğe kapatılmıştır." yazılı uyarı tabelaları koydu. Bölgede kar yağışı etkisini yitirirken, yolda ve yeşil alanlarda ince bir örtü oluştu.

Geri dönen vatandaşlar, kar yağışı beklemediklerini, kendileri için de sürpriz olduğunu söyledi.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar