BIST9.607,65%-0,75
USD32.5044%0.23
EURO34,6263%0.46
ALTIN2.481,57%-0.07
Aktüel

Bursa'da polisten kaçan şahıs 10 dakikada 4 farklı ceza yedi

Bursa'da sokağa çıkma yasağının başladığı saatlerde aracıyla alkollü bir şekilde sokağa çıkan ve polisleri görünce de kaçmaya çalışan Z.D. isimli şahıs 4 farklı suçtan ceza yedi.

Abone OlGoogle News
22 Kasım 2020 10:55

Bursa'da sokağa çıkma yasağına uymayan ve aracıyla alkollü vaziyette dışarı çıkan Z.D. isiml şahıs polislerden kaçarak, ekiplere zor anlar yaşattı. Kısa bir kovalamacanın ardından yakalanan Z.D. hakkında işlem başlatıldı. 

Kimlik vermeyip, kaçmaya başladı

Bursa'nın Erkez Osmangazi ilçesi Atatürk Caddesi'nde meydana gelen olayda, saat 20.00'dan sonra başlayan kısıtlama için uygulama yapan polis ekipleri, 41 GB 427 plakalı aracı durdurdu. Araçtan inen Z.D., bir süre ehliyetini ve kimliğini polis ekiplerine vermek istemedi. Kimliğini vermemekle yetinmeyen Z.D. polislerden kaçmaya çalıştı. Z.D. yaşanan kısa bir kovalamacanın ardından ara sokakta yakalandı.  Z.D., burada polis ekiplerine ve kendini görüntüleyen basın mensuplarına tepki gösterdi. 

10 dakikada 4 ceza yedi

Aşırı alkollü olduğu görülen Z.D., alkol metreyi üflemeyi reddederek, ekiplere zorluk çıkarmaya devam etti. Z.D.’nin ehliyetinin olmadığı belirlenirken otomobili ise bağlanarak, çekici ile emniyete götürüldü.

Yaşanan kovalamacanın ardından Z.D.’ye ‘Alkollü Araç Kullanmak’, ‘Ehliyetsiz Araç Kullanmak’, ‘Polisin Dur İhtarına Uymamak’ ve ‘Sokağa Çıkma Yasağını İhlal Etmek’ suçlarından toplamda 6 bin 277 lira ceza uygulandı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar