BIST9.079,97%3,10
USD32.4322%0.27
EURO35,0344%0.05
ALTIN2.325,43%0.22
Aktüel

Akçaabat'ta feci kazayı yaşayan baba, oğul o anları anlattı

Trabzon'un Akçaabat ilçesinde sürücüsü olduğu kamyonun 400 metre yükseklikten aşağıya düşmesi sonrası hastaneye kaldırılan Şeref Bostan ile yaralanan oğlu Ömer Faruk Bostan yaşadıkları faciayı anlattı.

Abone OlGoogle News
20 Kasım 2020 14:01

Kaza, Trabzon'un Akçaabat ilçesine bağlı Balıklı Yayla yolunda meydana gelmiş ve Şeref Bostan'ın kullandığı 14 KN 709 plakalı kamyonet, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yaklaşık 400 metrelik uçuruma yuvarlanmıştı. Şeref Bostan, son anda atlayarak kurtulurken, oğlu kamyonet ile uçuruma düşmüştü. İhbar üzerine bölgeye gönderilen sağlık ekipleri Şeref Bostan ve oğlu Ömer Faruk Bostan'ı yaralı halde bulmuş ve hastaneye kaldırmışlardı. 

Şu an için tedavileri süren baba ve oğul yaşanan feci kaza anını anlattı. 

"Yol kaygandı ve sis vardı"

Kaza anını anlatan baba Şeref Bostan, "İnşaatta çalışırken yağmur başladı, işi bırakıp eve döndük. Oğlum bana yaylaya yeni kar yağdığını söyledi. Beraber gidip gezelim, deyince yaylaya çıktık. Yol kaygandı ve sis vardı. Yoldan nasıl çıktığımızı hatırlamıyorum.  Arabadan kendimi nasıl attım, hiç hatırlamıyorum. Uçuruma yuvarlanırken ilk ben atladım. 10-15 dakika sonra 150 metre aşağıda çocuğumu gördüm. Oğlumun yanına gittiğimde yüzüstü yatıyordu. İlk baktığımda yüzünde yaralar vardı. Allah'a şükür ikimizin de durumu iyi. Yoldan geçen bir vatandaş, ambulansı arayarak yardım istedi" diye konuştu. 

"Telefonumdan ses geliyordu"

Oğul Bostan ise yaşadıkları kaza anını"Babamla yeni yağan karı görmek için yaylaya gezmeye gittik. Bir anda yoldan çıktık. Nasıl oldu hatırlamıyorum. Uçuruma yuvarlanmışız. O an babam kendini arabadan attı. Ben atlayamadım. Telefonumdan ses geliyordu. Telefonuma ulaşarak babamı aradım. Şu anda düne göre ağrılarım daha az" sözleriyle aktardı.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar