Koronayı atlatan Hakan Ural'dan vatandaşlara uyarı
Koronaya yakalandıktan sonra yoğun bakıma kaldırıldığı yönünde söylentiler çıkan Hakan Ural'ın son halini kızı Melisa Ural sosyal medya hesabından paylaşarak durumunun iyi olduğunu duyurmuştu.

Kanal D'de hafta içi her gün yayınlanan ‘Neler Oluyor Hayatta’ programının sunucularından Hakan Ural, koronavirüse yakalanmış ve 16 gün süren tedavisi nedeniyle ekranlardan uzak kalmıştı. Delta varyantına yakalandığını açıklayan Hakan Ural, canlı yayında hastalık sürecini şöyle anlatmıştı:
"Bir anda gelişti. Sürecim tomografiyle başladı. Kanımda yüksek derecede enfeksiyon çıktı. Akabinde oksijen takviyesi yapıldı. Hastanede altı gün kaldım. "Ben de ne olduğunu anlayamadım. Kortizon alıyorum. 'Stokin fırtınası' denen koronavirüs hastalarının yedinci günde yaşadığı hastalığı geçirdim. Ya yoğun bakımlık olacaktım ya da iyileşecektim..."
"Gerçekten yaşadığıma kendim inanamıyorum. Her şey yolunda gibiydi bir anda kötüleştim. Covid belirtileri devam ediyordu, kendimde bir anormallik hissettim. Ateşim hiç düşmedi. İyi ki çift aşılıyım. ‘Tedbir amaçlı kalıyorum’ diye düşündüm ama o gece benim değerlerim uçmuş..."
VATANDAŞLARA UYARI
Ekranların sevilen yorumcularından Hakan Ural, önceki gün Zorlu AVM'de görüntülendi. Ural, meydan katında bulunan bir restoranda arkadaşlarıyla uzun süre sohbet edip, yemek yedi. Ünlü sunucu, "Ben iki aşılıyım. Şimdi bekliyorum, sıram geldiğinde üçüncü doz aşımı da olacağım. Bu işin şakası yok gerçekten. Aşımızı olalım, ihmal etmeyelim" açıklamasında bulundu.
NOSTALJİ RÜZGARI!
Koronavirüse yakalanan ve bir süre hastanede tedavi altına alınan ünlü sunucu Hakan Ural, önceki gün taburcu oldu. Dün, sunucusu olduğu programa geri dönen Ural, bugün Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla adeta nostalji rüzgarı estirdi.
2016 yılında kaybettiği annesi Ceyhan Cem ile fotoğrafını ‘Rahmetli anacığım’ notu ile paylaşan Hakan Ural, Hikmet Uzun’u ise ‘Rahmetli babam’ diyerek andı.
Çocukluk fotoğraflarını da paylaşan Hakan Ural’ın, babası Selçuk Ural’ın adını bile anmaması dikkatlerden kaçmadı.
HASTALIK SONRASI İLK AÇIKLAMASINI YAPMIŞTI
İlk etapta soğuk algınlığı nedeniyle Neler Oluyor Hayatta programına ara veren ancak sonrasında koronavirüs testi pozitif çıkan başarılı sunucu Hakan Ural, ekranlara döneceğini duyurdu.
Bugün itibariyle Neler Oluyor Hayatta programı ile seyircinin karşısına çıkacağını duyuran Hakan Ural, ''Duygusal gelgitlerim, şaşkınlıklarım olabilir. Bunun için şimdiden özür dilerim hepinizden. Adaptasyon haftası olarak görelim lütfen'' açıklamasında bulundu.
Delta varyantına yakalandığını açıklayan Hakan Ural, canlı yayında hastalık sürecini şöyle anlattı; "Bir anda gelişti. Sürecim tomografiyle başladı. Kanımda ayrıca yüksek derecede enfeksiyon çıktı. Akabinde oksijen takviyesi yapıldı. Hastanede altı gün kaldım, bana iki gün gibi geldi. Hastanenin bahçesinde bol bol güneşlendim. Ben de ne olduğunu anlayamadım. Kortizon alıyorum. Stokin fırtınası denen koronavirüs hastalarının yedinci günde yaşadığı hastalığı geçirdim. Ya yoğun bakımlık olacaktım ya da iyileşecektim."
- Yeniden eskiye
- Eskiden yeniye
- Öne Çıkanlar