BIST9.915,62%2,05
USD32.509%-0.09
EURO34,7760%-0.56
ALTIN2.438,67%0.10
Gündem

Pamukçu'nun Efeleri Başkan Avcı'nın yanında

Hasan Avcı’ya destek Pamukçu’da da çığ gibi büyümeye devam etti.  

Abone OlGoogle News
28 Mart 2024 14:14

Bağımsız olarak çıkmış olduğu yolda Hasan Avcı’ya “Tek kalır, kimse inanmaz, kimse yanında olmaz, dolaştığı mahallelerde kimse desteklemez, kar gibi erir gider” dediler. Bunu diyenlere inat; Balıkesir’de ikinci tarihi yazacak olan Hasan Avcı’ya destek Pamukçu’da da çığ gibi büyümeye devam etti.  

“LAF SİYASETİ DEĞİL ESER SİYASETİ YAPIYORUZ”

Altıeylül’e kazandırdıkları yanında yeni yeni projeleriyle 31 Mart’tan sonra Altıeylül’ü Balıkesir’in 1 numaralı ilçesi yapmak için gece gündüz çalışacağını ifade eden Bağımsız Altıeylül Belediye Başkan Adayı Hasan Avcı, “Biz onlar gibi laf siyaseti değil, eser siyaseti yapıyoruz. Pamukçu’ya 300 milyonluk yatırım planlarımız var.  150 yataklı 5 yıldızlı otelin ruhsatını tamamladık. İnşallah önümüzdeki süreçte otelimizi tamamlamak istiyoruz. Biz kaplıca otelimizi bitirdikten sonra otelde 45-50 kişi istihdam edilecek. Bu alınacak personellerin tamamı Pamukçulu gençlerden olacak” dedi.

7’DEN 70’E HERKES COŞKU İÇERİSİNDE HASAN AVCI DEDİ

Bağımsız olarak Altıeylül'de Belediye Başkanlığı sürecini önde götüren, yapılan anketlerde birinci çıkan Altıeylül'ün sevilen Başkanı Hasan Avcı'ya Pamukçu’da yaşayan 7'den 70'e herkes coşkulu ve heyecanlı bir şekilde karşılama töreni düzenledi.

HASAN AVCI: 31 MART AKŞAMI BİZİM BAYRAMIMIZ OLACAK

Bağımsız Altıeylül Belediye Başkan Adayı ve Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, “Altıeylül aşkımız bitmedi ve bitmeyecek. Bağımsız olarak çıkmış olduğum bu yolda benimle yürüyen, benimle dertlenen ve beni destekleyen siz Altıeylüllü ve Pamukçulu vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Her geçen gün artarak devam eden ve çığ gibi büyüyen destekler Allah’ın izniyle 31 Mart akşamı bizim bayramımız olacak” dedi.

BAĞIMSIZ ALTIEYLÜL BELEDİYE BAŞKAN ADAYI HASAN AVCI: “ASSOLİTLER EN SONA KALIR”

Hasan Avcı, “Pamukçu’ya gelmeyecek misiniz? Pamukçu’yu unuttunuz diye konuşmalarınız kulağıma geldi. Biz Pamukçu’yu unutmadık. Biz Pamukçu’yu her zaman önemsedik ve önemsemeye de devam edeceğiz. Assolistler en sona kalır. Pamukçu bizim için kıymetli onun için Pamukçuyu finale doğru yapalım, Pamukçu’daki kardeşlerimizle hasbihal edelim, hem de Pamukçu’dan almış olduğumuz o güçlü moral, motivasyonla 31 Mart akşamına daha güçlü girelim dedik’ diye konuştu.

PAMUKÇU’YA 150 YATAKLI 5 YILDIZLI OTEL

Bağımsız Altıeylül Belediye Başkan Adayı ve Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı sözlerini şöyle sürdürdü: “Buraya gelmişken sizlere bir müjdeyi de vermek istiyorum. Pamukçu’da bulunan kaplıcanın satıldığı, başkalarına 49 yıllığına verildiği köyde konuşuluyormuş.  Altıeylül Belediyesi kaplıcayı hiç kimseye satmadı ve 49 yıllığına hiç kimseye vermedi. Biz orayı işletme ortaklığıyla çalıştıralım. Bu işi profesyonel yapalım düşüncesiyle hareket ettik. Daha düzgün ve verimli olarak işletilsin ve Pamukçuya da değer katmasını istedik.  Her konuda açık sözlü olduk ve açık sözlü olarak yola devam etmek istiyoruz. 150 yataklı 5 yıldızlı otelin ruhsatını tamamladık. İnşallah önümüzdeki süreçte otelimizi tamamlamak istiyoruz. 5 yıldızlı otelde 45-50 kişi çalışacak ve Pamukçulu gençler burada istihdam edilecek.

AVCI’DAN PAMUKÇULU GENÇLERE MÜJDE

Otelimiz bittiğinde Pamukçu’nun evlenen gençlerimizi balayı hediyesi olarak 5 yıldızlı otelimizde ağırlayacağız. Yapılacak bu otel Pamukçu’da değil Balıkesir’de olmayan bir otel olacak.”

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar